logo


Coaching


We leven in een maatschappij, waar we allemaal druk,druk,druk in het leven staan en draaien mee in het rad van het leven.
Dit maak dat je het gevoel hebt; om heel veel "ballen" hoog te moeten houden.

Door mijn ervaringen tijdens het geven van Reikibehandelingen en Reikicursussen, ondekte ik dat door de innerlijke onrust, mensen steeds verder van zichzelf verwijderd raken. Negatieve en kritische stemmetjes in het hoofd zorgen voor deze innerlijke onrust en mede daardoor voor lichamelijke en geestelijke klachten.

Door te luisteren, te spiegelen en "handvatten" mee te geven, komen mensen steeds meer in hun kracht te staan. Door bijvoorbeeld alleen al een kleine gewoonte te veranderen, komt er een stukje bewustwording.

Graag wil ik jou begeleiden, om weer dichter bij jezelf te kunnen komen.

Weet dat ik geen arts of psycholoog ben, Ik stel geen diagnose. Voor coaching is dit overigens niet nodig, ik kan je wel ondersteunen en begeleiden.

Intake:
Als je voor de eerste afspraak komt is er een korte intake, dit is om kennis met elkaar te maken en je wat meer over je achtergrond kan vertellen, maar ook met welk doel je de coaching sessie[s] wilt afspreken.


Investering:
Natuurlijk is de belangrijkste investering, dat je tijd voor jezelf vrij maakt en wilt werken aan jezelf.

Een coaching sessie van 1 uur kost €60,00, contant te voldoen aan het eind van de sessie. Desgevraagd stuur ik je een betalingsbewijs.

Afspraak:

Voor het maken van een afspraak kun je bellen met 0625180163 of een mail sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.