logo


BehandelingenEr zijn verschillende redenen waarvoor je je kunt laten behandelen met Reiki.Heb je stress- of spanningsklachten, burn-out, ADHD of relationele problemen? Reiki ondersteunt het genezingsproces in de brede zin van het woord. Het is een helende energie die je verlichting kan geven op fysiek, emotioneel en psychisch niveau.

Geen specifieke klachten?
Ook als je geen specifieke klachten hebt, heeft Reiki een positieve uitwerking. Door Reiki kun je je vitaler gaan voelen. Reiki is de fundering waardoor dingen helderder voor je worden en inzichten geeft. Reiki geeft innerlijke rust en ontspanning .Ben je nieuwsgierig? Maak een afspraak en ervaar gewoon eens wat Reiki met je doet!

Hoe gaat een behandeling in z'n werk?
Als je voor het eerst komt, is er een korte intake. Om zo met elkaar kennis te maken en je wat meer over je achtergrond kan vertellen.
Je neemt liggend plaats op de behandeltafel. Je hoeft je hierbij niet van kledingstukken te ontdoen.Vervolgens leg ik mijn handen zachtjes op verschillende plekken aan de voor- en achterkant van het lichaam. Hierdoor geef ik de Reiki energie door. Dit kan voelbaar zijn door warmte, kou of bijvoorbeeld tintelingen in je lichaam. Een Reiki behandeling duurt 60 minuten, maar werkt langer door in je lichaam.

Reiki is breed inzetbaar!
Reiki tijdens je zwangerschap.
Tijdens je zwangerschap is je hormoonhuishouding uit balans, je lichaam verandert sterk. Je energie-evenwicht staat onder druk. Fysiek maar ook emotioneel.
De aanstaande moeder en het ongeboren kindje ervaren samen de energie van Reiki tijdens de behandeling.
"Zwangerschapskwaaltjes" verzachten en de aanstaande moeder voelt zich vitaler. Wat weer positief door werkt op het ongeboren kindje dat de rust van de Reiki energie ervaart.

Reiki na je zwangerschap:
Je lichaam herstelt gemakkelijker na de bevalling en ook verwerk je emotioneel gezien eerder na de bevalling.
Reiki bij kinderen.
Kinderen snakken naar een rustpunt in deze hektische maatschappij. Ook zij mogen alle indrukken in hun leventje verwerken. Reiki kan hun daar zeker bij ondersteunen.
Reiki bij oudere mensen.
Medicatie wat voorgeschreven is door de reguliere arts kan Reiki ondersteunend werken, maar ook bijwerkingen van de medicatie kan verlichting geven, wanneer [oudere] mensen behandeld worden met Reiki.
Mensen die teminaal zijn,geef Reiki goede ondersteuning. Reiki helpt de persoon ter voorbereiding op de dood.

Behandelcyclus
Om het effect van Reiki goed te kunnen ervaren, is het raadzaam om meerdere behandelingen te nemen. Bijvoorbeeld vier keer in een korte periode achter elkaar. Zo'n behandelreeks kan een belangrijke aanzet geven tot heling op alle niveaus. Wanneer je voelt dat Reiki na een aantal behandelingen bij je past, kun je ermee doorgaan. Ook bestaat dan de mogelijkheid om een 1e graads cursus te volgen.

Prijs
Voor een volledige Reikibehandeling van 60 minuten €60,--.Als er vier opeenvolgende afspraken worden gemaakt betaal je €220,--. Reikibehandelingen dienen contant te worden voldaan. Desgevraagd stuur ik je een betalingsbewijs.

Beoefen je Reiki?
Een 4-daagse behandeling, geef je een boost bij je groeiproces[sen].

Afspraak maken
Voor het maken van een afspraak, bellen met 0625180163 of een mail sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Behandeling